petak, 18. svibnja 2012.

NIVEA Long Repair

Dugo sam razmišljala da li da napišem ovaj članak. Zapravo u početku sam planirala napisati post o svojoj njezi kose, ali kako skoro nikada ne kupujem dva puta isti proizvod (osim pojedinih šampona) taj post baš i ne bi bio onakav kakav bih ja željela da bude, jer sam većinu tih proizvoda potrošila i bacila bočice pa ih ne mogu poslikati sve. Zato ću vam predstaviti dva trenutna favorita za njegu kose, šampon kojem sam u zadnje vrijeme vijerna i regenerator u spreju za obnavljanje i raščešljavanje.


Krenućemo sa šamponom. Košta oko 5,5KM i dolazi u pakiranju od 250ml. NIVEA za njega kaže:
"Long repair šampon za trostruko obnavljanje kako bi vaša kosa nesmetano rasla. Snaži vlasi od korijena za bolju otpornost. Obnavlja vlasi čitavom duljinom za sjaj i elastičnost. Štiti vrhove kose. Sadrži +Biosoft System za nevjerovatno glatku i podatnu kosu". Ja kažem: ono što me najviše privuklo kod ovog šampona i ono što me inače kod šampona privuče je miris, jer ni jedan od njih ne čini bog zna neka čuda sa kosom. Ovaj mi definitivno ima najljepši miris. Ne znam kako bih ga opisala. Jako je nježan a ipak se da osjetiti. Otkako koristim ovaj šampon primjetila sam i da mi kosa bogdu manje opada. Što se tiče stavke o sjaju kose, ja imam neki čudan tip frčkave i pomalo čupave kose koja se nikad ne sjaji. Barem se meni tako čini, tako da ni sa ovim šamponom nisam primjetila neku razliku po pitanju sjaja. Ono što mi se još sviđa kod ovog šampona je to što kosa bude mekana i svilenkasta na dodir.


Regenerator u spreju. Košta također oko 5,5KM (ovisno gdje kupujete) a dolazi u bočici od 200ml sa raspršivačem na vrhu. Sve što NIVEA kaže za šampon isto je i za sprej. Još dodaje da pomaže trenutno raščešljavanje sa čim se ja u potpunosti slažem. Sprej koristim i na mokroj i na suhoj kosi. Ne ispira se, i moram priznati da više volim regeneratore koji se ne ispiraju. Otkako ga koristim primjetila sam da su mi kovrče ljepše oblikovane iako to ne piše i nije u opisu proizvoda. Miris, još jedan plus kako kod šampona tako i kod spreja, i zadržava se cijeli dan. Obnavljanje vrhova, paa ni jedan proizvod ne može to u potpunosti popraviti, pa tako ni ovaj. Sprej samo sprečava dalje pucanje vlasi. I da moram napomenuti da ne masti kosu, ne lijepi je niti je čini 'teškom'.

To bi bilo sve za ovaj put :) Ovo je bio jedan brzinski post jer se trenutno družim sa čika Viktorom i njegovih 500 i nešto strana.

byeee

4 komentara:

  1. Amazing blog.
    xo.
    http://fromhatstoheels.blogspot.com/

    OdgovoriIzbriši
  2. Heh, i ja ovaj trenutno korstim :) ok je! ja uvek vrtim u krug niveine, malo za sjaj, malo za kovrdžavu kosu, malo za ovo, malo za ono,pa opet u krug redom :)

    OdgovoriIzbriši
  3. Ja baš tražim nešto što je specijalno za kovrče i da koliko toliko djeluje. Probala sam neke šampone,ali ništa. Jel taj Nivein za kovrčavu kosu dobar ? :D :**

    OdgovoriIzbriši