nedjelja, 31. srpnja 2011.

Schwarzkopf Gliss Kur - šampon i regenerator u spreju

Sigurno ste imale priliku čuti za novu Schwarzkoph-ovu liniju za njegu kose GLISS KUR. Ova linija sadrži tekući keratinski kompleks i namjenjena je obnavljanju suhe i oštećene kose. Imam izrazito suhu kosu, sklonu ispucalim vrhovima, a u posljednje vrijeme, sklonu i opadanju. Iz ove linije isprobala sam dva proizvoda: šampon i regenerator u spreju, i evo mog mišljenja o njima i njihovoj učinkovitosti.

Šampon
Šampon je namjenjen za jako oštećenu i veoma suhu kosu, ima blagi, fini miris i nije puno rijedak. Od njega vaša kosa neće dobiti sjaj kao što to piše na ambalaži, ali će svakako biti manje sklona pucanju i oštećenjima prilikom češljanja, dakle primjetit ćete blago poboljšanje kose u odnosu na druge šampone (barem ja jesam). Ovaj šampon vam neće puno pomoći kod ispucalih vrhova (mislim da ni jedan proizvod ne može potpuno ukloniti ispucale vrhove), morat ćete se prvo ošišati, ili odsjeći vrhove. A onda koristeći ovaj šampon i sprej možete znatno ojačati kosu i spriječiti prerano pucanje vrhova.

Regenerator u spreju
Regenerator u spreju je odličan proizvod. Pojačava otpornost kose, pomaže pri raščešljavanju i ne ispire se. Možete ga nanijeti na suhu ili vlažnu kosu. Ja ga koristim svako jutro kada se češljam, i ponekad u toku dana kada mi treba sredstvo za raščešljavanje, i naravno svaki put kada operem kosu. Od njega će vaša kosa biti bogdicu sjajnija ali će i izgledati zdravije, neće izgledati kao suha i sušilima izmučena kosa. Sve u svemu ovaj proizvod se isplati kupiti.

Toliko za ovaj put :)

^^MissLilly^^

Nema komentara:

Objavi komentar