četvrtak, 28. srpnja 2011.

Shopping !

Prije par dana svratila sam do CM-a u potrazi za Essence stay With Me sjajilima, koja su TEK sad stigla na police drogerije u mom gradu. Pored sjajila ulovila sam još par nekih stvarčica. Neke sam stigla isprobati a neke ne.
Ono što me nekako najviše oduševilo jeste Essence matirajuća krema.

Krema stvarno daje mat efekat licu, samo on ne traje cijeli dan već nekih 5-6 h (barem jest na mom licu sa masnom T - zonom). Također se dobro pokazala i kao podloga ispod make up-a, odgodila je, ne potpuno spriječila jer mi se nakon 8h T - zona lagano počela prosijavati. Ali ništa strašno, dalo se lako popraviti matirajućim listićima :) Krema ima blag miris koji se na licu ne osjeti dugo, a nakon nanošenja rezultat je vidljiv odmah (barem je kod mene bio), poslije nanošenja koža je glatka i mekana.

Sljedeće što me oduševilo jest Rexona Long Lasting Protection dezodorans. Moja druga bočica ovog dezodoransa za ovo ljeto :)

Ovaj dezodorans je odličan u borbi protiv neugodnih mirisa i znojenja. Uz njega sam se stvarno minimalno znojila (samo malo na treninzima, aa uz obične aktivnosti nikako). Iako na njemu piše da ga se ne bi trebalo nanositi na tek obrijanu kožu, ja sam to ipak učinila i nije mi smetalo. Nisam dobila nikakve crvene flekice ili bilo kakav drugi znak nadraženja kože. Dezodorans za sobom ostavlja ugodan miris, nisam sigurna da li ostavlja bijele tragove na crnoj i tamnijoj odjeći. Samo par puta sam nosila crno ovo ljeto, a ni tad nisam baš obraćala pažnju na to :)

Zatim je tu Catrice Blush Brush

Zapravo htjela sam kupiti Powder Brush, jer sam čula da je i ona vrlo dobra i za rumenilo, ali je nije bilo pa sam kupila Blush Brush. I nisam se pokajala. I ova četkica sasvim dobro obavlja svoj posao a mislim da bi se mogla koristiti i za konturirnje (čim nabavim Powder Brush, usporedit ću ih). Nažalost nisam imala priliku isprobati neke od profesionalnih kistova da bih je mogla uporediti sa nekim od njih, ali mi je puno bolja od Essenceove.

Toliko za ovaj post. Ostale proizvode ću recenzirati čim ih isprobam. Ukoliko vas još nešto zanima o ovim proizvodima pitajte u komentaru :)

^^MissLilly^^

3 komentara:

 1. Taj Puzzle proizvod protiv akni...Jel' to transparentni puder ili samo neki prah protiv akni?

  Essence kist za rumenilo probaj koristiti za tekuću podlogu :D

  OdgovoriIzbriši
 2. eh i mene zanima taj puder, viđala sam ove proizvode u CMu. nemam uopšte predstavu kakav je, jel u boji, il samo neki prah? imala sam njihov sapun i korektor, i nisu bili loši

  OdgovoriIzbriši
 3. Bijele je boje, poput baby pudera. Ja, eto već 2-3 dana koristim taj gel za umivanje i puder, ali nema baš nekih rezultata. Kupila sam to na preporuku prodavačice. Ona kaže da je ona to koristila samo uveče i da joj je pomoglo, pa i ja koristim samo uveče, pa ćemo vidjet.

  OdgovoriIzbriši