petak, 29. srpnja 2011.

Recenzije nekih Essence proizvoda !

Krenut ćemo od Essence Stay with me sjajila:

Boje na slici ne odgovaraju njihovim stvarnim bojama. Valjda je do aparata nešto pa boje nisu OK :S
Što se tiče sjajila ona su sasvim OK. Imaju relativno gustu teksturu (što je po meni jedina, mala zamjerka, jer ne volim gusta sjajila), ali nisu ljepljiva. Kupila sam dvije nijanse 01 Me & My Icecream  i 05 I like cotton candy. Nijansa 01 Me & My Icecream je svjetlija, blago roza nijansa. Na usnama jako fino izgleda, a i odlična je u kombinaciji sa naglašenim očima. Nijansa 05 I like cotton candy je nešto tamnija, ali ne previše, nekako srednje tamna roza, i ona na usnama izgleda jako fino, ali ako baš želite boju kao u bočici morat ćete sjajilo nanijeti u debljem sloju. Ova nijansa se jako fino slaže sa manje naglašenim očima :)

Essence Multi Colour Blush i Essence Sun Club 100% splash proof eyeliner pen :)







Essence Multi Colour Blush u nijansi 20 fashionista. Boje na slici nisu vjerodostojne. U stvarnosti su to puno ljepše nijanse roze boje. Uz bazu za sjenila, može se koristiti i kao sjenilo. Sve u svemu ovo nije loše rumenilo, predivno izgleda na jagodicama. Nisam ga puno puta nosila, tek 1 ili 2 pa vam ne mogu reći baš puno o njemu, ali svakako mislim da ga vrijedi kupiti :)

Essence Sun Club 100% splash-proof eyeliner pen. Dostupan je u samo jednoj nijansi 01 Ultra Black.

Ovaj tuš baš i nije najbolji. Ima vodenastu teksturu i potrebno je više puta ponoviti liniju da bi ona bila stvarno crna. Cijena od nekih 6,5 KM za količinu od 1,2 ml je previsoka uzmemo li u obzir kvalitetu tuša. Jedino što mi se stvarno sviđa kod ovog tuša jest četkica koja omogućava i precizno nanošenje. Također tuš nije ni vodootporan, što je još jedan minus. Što se tiče njegove postojanosti,  ona je osrednja. Na mojim kapcima i nije ostao baš dugo (ne znam tačno, mislim da je nekih 4-5h), ali to je možda zbog toga što imam masne kapke. Kod moje mame se zadržao nešto duže.

Essence smokey eyes brush:




Što se tiče ove četkice, ona mi je sasvim OK. Dužina dlačica je nekih 7-8 mm, nije previše tvrda ali ni mekana, pa možete fino stavljati sjenilo njome. Po meni ova četkica je namjenjena za blendanje, i dobro obavlja svoj posao (barem meni). Odlična je i za nanošenje sjenila i blendanje u pregibu kapka. Dužina drške je nekih 15-tak cm, što je sasvim dovoljno.

Jeste li vi isprobale neke od ovih proizvoda ? Kakvo je vaše mišljenje o njima ?
Toliko za ovaj put :)


^^MissLilly^^

3 komentara:

  1. Imam četkicu, i ok mi je. S obzirom na cijenu kvaliteta je dobra. Nisu mi ispadale dlačice niako do sada. Usojevam s njom dobro izblendati sjenila.. Sve u svemu, dobra je. Od ovih ostalih proizvoda sma odustala, nekako stalno kupujem šminku, lakove, svega pomalo. Imam već svega i svačega, rekla sam da moram malo pauzirat xD

    Pratim te :)

    OdgovoriIzbriši
  2. ova četkica i je za blendanje ako se ne varam.mislim, kupila sam ju jer je namjenjena za to.

    OdgovoriIzbriši
  3. Hvala *Violet Fairy :)

    *superhuman nisam ni rekla suprotno, možda je ispalo tako jer sam dodala *i* (Odlična je *i* za nanošenje sjenila i blendanje u pregibu kapka). Moja greška, sorry :)

    OdgovoriIzbriši