srijeda, 3. travnja 2013.

Farmasi - part 2.

U prvom dijelu ovog članka imale ste priliku čitati o nekim Farmasi proizvodima za usne, saznati kako se učlaniti u Farmasi tim, te lajkati Maidinu stranicu i sudjelovati u njenoj, još uvijek aktuelnoj nagradnoj igri. Tako da ukoliko još uvijek niste iključene u nagradnu igru, i možda arganova kremica bude baš vaša :)
U ovom postu biti će govora o Farmasi proizvodima za oči, sjenilima i tušu. Pa, ukoliko vas zanima, nastavite čitati :D

4-colour sjenila u nijansi Soft Touch

Su četiri predivne nijanse sjenila koje bi svaka od vas morala imati u svojoj kozmetičkoj torbici. Riječ je o neutralnim nijansama koje možete nositi svakodnevno bilo da koristite samo jednu od njih ili sve četiri u smokey eyes verziji. 


Redom sa slike nijanse: prva smeđa sa bakreno crvenkastim odsjajem, sjajno bijela, zatim boja kože/šampanjca (koja mi je najdraža. Jednostavno volim takve boje :D ) i prava tamno smeđa. Sve nijanse su podjednako dobro pigmentirane i u sebi sadrže sitne sjajne i šljokičaste čestice. Imaju jako meku teksturu, stoga ih morate čuvati oštrijih kistova, ne truse se pri nanošenju a postojanost čak i bez baze im je i više nego odlična. Dolaze u elegantnom crnom pakovanju sa malim aplikatorom koji vam i neće biti od neke koristi.


Deep Look eyeliner

Kada sam ga tek otvorila i pogledala četkicu, mislila sam da je ovo totalni promašaj. Kao što možete vidjeti i na slikama, ne izgleda obećavajuće. Međutim, jako pozitivno sam se iznenadila kada sam krenula nanositi tuš, jer i ako ne izgleda tako, daje jako precizne i tanke linije. Dlačice joj nisu lako savitljive i ne lete svaka na svoju stranu pri nanošenju. Ali sada ide onaj najbolji dio. Sam tuš je odlično pigmentiran, tako da nećete imati potrebe da ponavljate dva puta jednu liniju kako biste dobile pravu crnu crtu. Zatim teksture, gušći je nego većina tuševa koje sam isprobala i onih koji su dostupni u drogerijama. Veoma brzo se osuši, ali se ne stvrdne na kapcima niti se trusi i puca. Postojanost mu je također za 10, bez problema izdrži višesatni boravak u školi i dvosatnu kafu poslije na mojim poprilično masnim kapcima sa kojih većina šminke već nakon par sati sklizne a da ni sama ne znam gdje xD


Eto toliko od mene za ovaj put drage moje, do narednog posta, čitamo se, barem se nadam :P
:**

*proizvodi su donirani od strane tvrtke, ali su zadržana sva prava na objektivnost.

4 komentara:

  1. Volim neutralne nijanse sjeenila, ova su super. Na prvu mi tus bas ne djeluje obacavajuce , upravo zbog cetkice!

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Drago mi je da se slažemo oko sjenila, a što se tuša tiče to je samo na prvu :D

      Izbriši