srijeda, 6. veljače 2013.

Deborah Hi-Tech rumenilo - recenzija!

Pozdrav drage moje!

Nadam se da ste dobro i da ovo 'bolesno' vrijeme nije zarazilo i vas. Ja se, eto, nisam uspjela oduprijeti pa sad ležim kući i svako 5 min idem na WC od silnih čajeva kojima me 'zalijevaju' :$ Kako mi je užasno dosadno, krenuh pisati ovaj post sa recenzijom Deborah rumenila, a i u velikom sam iščekivanju i svako malo očekujem da mi poštar zakuca na vrata sa jednim setom kistića i Revelique paketićem :D

Da krenemo mi onda o ovom rumenilu:
Cijena: oko 17 KM
Gramaža: nije navedena na pakovanju, ali ima ga i previše, i trajaće vam i trajaće :)
Ambalaža: Klasična, jednostavna crna kutijica, lako se otvara i zatvara, poprilično je čvrsta.
Dodaci: Uz rumenilo dobijete i neki kistić, kao što i pretpostavljate koji ne služi baš ničemu, a fotografiju istog možete vidjeti na slikama ispod.


Nijansa: 58 paprika. Tamno roza nijansa, koja će odgovarati svakoj boji tena i podtonu, samo u zavisnosti od količine koju nanesete.
Tekstura: Jako mekano rumenilo, koje se vrlo lako blenda. Prvi put kad sam ga nanosila izgledala sam kao klaun :/ Pitate se zašto ? Donedavno omiljeno rumenilo i ono koje sam svakodnevno koristila bilo je Bourjois i kako sam navikla na njegovu nešto tvrđu teksturu, krenula sam dobro četkicom kroz rumenilo, što je naravno bilo pre, previše. Uglavnom rumenilo je jako, jako fino, fino se da izblendati. Sadrži malene čestice shimera i mislila sam da će se previše sijati na obrazima, međutim nije. Licu daje fini, zdravi sjaj. I da moram napomenuti da malo i miriše, onaj klasičan miris šminke, ali ne brinite se, ne osjeti se dok je na licu.



Pigmentiranost i postojanost: Rumenilo je jako, jako pigmentirano pa ga je moguće i dozirati, odnosno odrediti intenzitet boje koji želite na licu. Boja je dosta jaka i drečava kada gledate rumenilo u kutijici, i morate biti vrlo pažljive ako ne želite glumiti klauna. A što se postojanosti tiče, ni tu nemam zamjerke nikakve. Ne morate paziti da li će vam ostati oslikani prsti ako se slučajno naslonite na ruku, a bez problema izdrži i veći dio dana .





To je sve što se rumenila tiče. Za njega imam svakako samo riječi hvale i mislim da je jedno od najboljih koje se može naći u običnim drogerijama. Ne znam da li su i ostale nijanse jednako dobre kao ova, jer zna se desiti da i kvaliteta varira od nijanse do nijanse, ali vam svakako preporučujem da isprobate. Zaista dobar omjer cijene i kvalitete. Moja ocjena je čista 5.

Jeste li vi isprobali Deborah rumenila ? Koje vam je najdraže ? Kakvi su vaši utisci ?
Do sljedećeg posta, šaljem vam hrpu 'vrelih' pusa :**

Broj komentara: 14:

  1. Nisam nikada probala, ali mi se svidja recenzija i rado bih probala. Pratim te, nadam se i ti mene :**

    OdgovoriIzbriši
  2. Nemam ni jedno njihovo rumenilo, ali odavno se mislim kupiti jedno pa možda to bude ova nijansa ili ona pesco ili nešto tako koja mi je isto prekrasna....

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Veselim se i tvojoj recenziji ovog rumenila :)
      :**

      Izbriši
  3. Izgleda fino! Nadam se da je kvalitetno! Pratimo se?

    OdgovoriIzbriši
  4. Sigurno jedno od najboljih drogerijskog ranga :D
    A pratim ja tebe već odavno xD ;)
    :**

    OdgovoriIzbriši
  5. Izgleda mi interesantno, ne prenapadno. :)

    OdgovoriIzbriši
  6. Hello! Nice blog, i see you are good in make up and nails ;)
    Do you want to follow each other? Let me know i will follow back ;)

    Lovely regards from Poland :)

    OdgovoriIzbriši
  7. Imam njihovo rumenilo vec sto godina. Dobila sam ga kao poklon uz neke senke i jako ga volim. I do sad ga koristim skoro svaki dan, a nije se ni malo potrosilo. Bas je fino.

    OdgovoriIzbriši