subota, 1. rujna 2012.

Back to School

Užasno kasno, ali ipak je tu, obećani post sa make up, hairstyle i nail art idejama za back to school. Nadam se da uživate u posljednjim danima raspusta i Suncu, kojega je bar kod mene svaki dan sve manje i manje.

Neke od meni najdražih frizura su izdvojene na slici dole. Nije da ja nisam pokušala sama praviti sve to, ali nikako nisam mogla i slikati u isto vrijeme, i onda sam odustala. Za većinu frizura tutoriale možete vidjeti klikovima na određenu frizuru.

Back to School Hairstyles

Back to School Hairstyles od misslilly1708 


Back to school nair art... hmm.. pa i nije baš tematski povezan sa školom (jer svi znamo nacrtati par linija na noktima i da to podsjeća na bilježnicu). Umjesto toga ja sam se odlučila za half moon na malo zanimljiviji način. Ono što mi je bitno jeste da lijepo izgleda i na kratkim i na dužim noktima.

*slike su preuzete sa neta



Što se make up-a tiče, podrazumjeva se da bi trebao biti minimalistički. Stoga za svaki od ovih koje ćete vidjeti na slikama vam treba manje od 5 minuta. Prvo i najjednostavnije je crta tušem, koja ukoliko već nije, sada bi trebala da se dovede do savršenstva. Na slici ispod imate vrlo jednostavno upustvo.
Odaberite onu koja vam se najviše sviđa, ali imajte na umu da ne trebate previše biti upadljive.
Za naredni look vam je potreban tuš, tamno smeđe/crno sjenilo i maskara naravno. Povucite crtu tušem, a zatim kistom sa sjenilom pređite preko linije i blendajte do pregiba kapka. Još malo istog tog sjenila na donji kapak, u vanjske uglove, i to je to

Malo sjenila boje šampanjca ili kože ( ja sam ta dva čak i miješala), nešto tamnije sjenilo u pregibu kapka i dobro blendati. Zatim crta tušem, maskara, i umalo da zaboravim, malo sjenila boje kože/šampanjca na donji kapak.

Što se tiče ostatka lica, nanesite toniranu kremu/lagani puder, malo roze rumenila i to je to.

Pošto rijetko radim make up inspirisan nekom zvijezdom, zanima me da li biste Vi imale želju vidjeti tutorial za make up zvjezde po Vašem izboru.

Broj komentara: 5:

  1. Super saveti i ideje! Sve je preslatko i bas kako treba, uzasno je videti devojke u Full makeup-u kako dolaze u skolu o.O
    Po meni Rihanna ima super sminku, onako bas za mlade, za neke izlaske ili tako nesto...:)
    P.S. zapratila blog, odlican je!

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. I meni je užas vidjeti curu koja u školu dođe sa tonom šminke, ne znam stvarno da li ona misli da joj je sve to potrebno :$
      Drago mi je da ti se blog sviđa, a vidjela sam da i ti nova među beauty bloggericama, pa dobrodošla nam :)
      I meni se baš sviđa tvoj blog :)))

      Izbriši
  2. Jel mi verujes da je jedna devojka iz mog bivseg odeljenja dosla sa vestackim trepavicama u skolu, i to onim ogromnim xD
    Hvala, bas mi je drago sto ti se svidja blog ^^

    OdgovoriIzbriši
  3. apsolutno fenomenalni saveti, nazalost ne pale bash u poslednje vreme ...prestrashim se kad vidim kako neke devojchice idu u shkolu :)jako mi se svidja tvoj blog :)


    glittercabaret.blogspot.com

    OdgovoriIzbriši