petak, 15. veljače 2013.

Spring Fashion 2013.

Iako još uvijek ima dosta do proljeća, čime drugo ubiti dosadu u hladnim danima do planiranjem proljetnih aktivnosti, ali i outfita :P (da, totalni sam freak uvijek sve imam unaprijed isplanirano, iako se najčešće ni sama ne držim strogo tog plana :$) Što je u trendu ovog proljeća saznajte u nastavku posta.

Prugice, u svim mogućim kombinacijama, kontrastne kombinacije tipa crno-bijelo, cvjetići tj. floral print (opet :D ), kožne i jeans jakne, pencil skirts, čipka u svim mogućim kombinacijama, boje, šarenilo, zakovice... i još puno toga. Nema smisla nabrajati kad slike govore sve za sebe.



Chanel



Mene lično, i nije nešto posebno oduševio. Očekivala sam puno više i puno bolje...

Mango 








Mango me s druge strane posebno oduševio. Mislim da ću tamo ovog proljeća potrošiti najviše novaca :D

Bershka




H&M






New Yorker  















































*posljednje dvije fotografije su preuzete sa Femina.hr

Što vi kažete, što namjeravate prošetati ovog proljeća ?
:**

četvrtak, 7. veljače 2013.

Valentines outfits

Za koji dan nam stiže i Valentinovo. Također, ukoliko ste zaboravile ili još uvijek ne znate legendu o Valentinovu, podsjetite se ovdje. Vjerovatno ste već isplanirale dan sa svojim voljenim ili vam dragi priprema iznenađenje, i ako se ne varam, vjerovatno se ne varam, dvoumite se oko outfita :P
Da bih vam malo olakšala, donosim vam par prijedloga koji će vam pomoći da izgledate savršeno i zavodljivo i elegantno i moderno također, a usput i osjećate se ugodno i toplo, jer vani će sigurno biti blizu nule. Ljubav je ljubav, grijaće i ona, sigurna sam ja, ali opet vjerujte i u kaput :D






Do sljedećeg posta, budite mi lijepe, sretne i zaljubljene <3
:**

srijeda, 6. veljače 2013.

Deborah Hi-Tech rumenilo - recenzija!

Pozdrav drage moje!

Nadam se da ste dobro i da ovo 'bolesno' vrijeme nije zarazilo i vas. Ja se, eto, nisam uspjela oduprijeti pa sad ležim kući i svako 5 min idem na WC od silnih čajeva kojima me 'zalijevaju' :$ Kako mi je užasno dosadno, krenuh pisati ovaj post sa recenzijom Deborah rumenila, a i u velikom sam iščekivanju i svako malo očekujem da mi poštar zakuca na vrata sa jednim setom kistića i Revelique paketićem :D

Da krenemo mi onda o ovom rumenilu:
Cijena: oko 17 KM
Gramaža: nije navedena na pakovanju, ali ima ga i previše, i trajaće vam i trajaće :)
Ambalaža: Klasična, jednostavna crna kutijica, lako se otvara i zatvara, poprilično je čvrsta.
Dodaci: Uz rumenilo dobijete i neki kistić, kao što i pretpostavljate koji ne služi baš ničemu, a fotografiju istog možete vidjeti na slikama ispod.


Nijansa: 58 paprika. Tamno roza nijansa, koja će odgovarati svakoj boji tena i podtonu, samo u zavisnosti od količine koju nanesete.
Tekstura: Jako mekano rumenilo, koje se vrlo lako blenda. Prvi put kad sam ga nanosila izgledala sam kao klaun :/ Pitate se zašto ? Donedavno omiljeno rumenilo i ono koje sam svakodnevno koristila bilo je Bourjois i kako sam navikla na njegovu nešto tvrđu teksturu, krenula sam dobro četkicom kroz rumenilo, što je naravno bilo pre, previše. Uglavnom rumenilo je jako, jako fino, fino se da izblendati. Sadrži malene čestice shimera i mislila sam da će se previše sijati na obrazima, međutim nije. Licu daje fini, zdravi sjaj. I da moram napomenuti da malo i miriše, onaj klasičan miris šminke, ali ne brinite se, ne osjeti se dok je na licu.



Pigmentiranost i postojanost: Rumenilo je jako, jako pigmentirano pa ga je moguće i dozirati, odnosno odrediti intenzitet boje koji želite na licu. Boja je dosta jaka i drečava kada gledate rumenilo u kutijici, i morate biti vrlo pažljive ako ne želite glumiti klauna. A što se postojanosti tiče, ni tu nemam zamjerke nikakve. Ne morate paziti da li će vam ostati oslikani prsti ako se slučajno naslonite na ruku, a bez problema izdrži i veći dio dana .





To je sve što se rumenila tiče. Za njega imam svakako samo riječi hvale i mislim da je jedno od najboljih koje se može naći u običnim drogerijama. Ne znam da li su i ostale nijanse jednako dobre kao ova, jer zna se desiti da i kvaliteta varira od nijanse do nijanse, ali vam svakako preporučujem da isprobate. Zaista dobar omjer cijene i kvalitete. Moja ocjena je čista 5.

Jeste li vi isprobali Deborah rumenila ? Koje vam je najdraže ? Kakvi su vaši utisci ?
Do sljedećeg posta, šaljem vam hrpu 'vrelih' pusa :**

subota, 2. veljače 2013.

Pobjednički Water-Marble dizajn :)


Helooou girls!

Današnji post posvećen je nagradnoj igri koja se nedavno završila na Revelique BiH facebook stranici. Naime, zadatak je bio napraviti Water-Marble dizajn i onaj sa najviše lajkova pobjeđuje! Ovo je zapravo i bilo prvo takmičenje (ovog tipa kad moraš napraviti make -up look ili nail art na zadanu temu) na kojem sam učestvovala, i pobijedila, što je za mene bilo najveće iznenađenje, jer pobjednica je birana na osnovu broja lajkova. A na tom poretku ja sam bila treća. Međutim nekim čudom (nije bilo nikakve magije kojom sam dobila 1000+ lajkova koji su mi bili potrebni da budem na prvoj poziciji :D ), zapravo koliko sam kasnije zaključila fer igrom sam pobijedila. No, da vas ne zamaram takvim detaljima, ja sam odlučila i vama predstaviti moje noktiće xD



Nijanse s lijeva na desno: 32, 25, 339, 112, 269, 100 Urban Lemon
Eh, sad stvarno se ne sjećam tačno kojim redoslijedom sam miješala nijanse. Za podlogu sam koristila svijetlo zeleni lak, treći s lijeva na slici, 339.
Sad sam skrooz u iščekivanju paketića, koji bi trebao biti poslan u ponedjeljak :)
I još jednom bih se samo zahvalila svim curama koje su lajkle sliku i podržale me, hvala Vam cure <3
Kako se vama ostalima sviđaju noktići ?