petak, 27. srpnja 2012.

Catrice Our Best LENGTH ever!

Hi girls !

Danas sam sa vama odlučila podijeliti dojmove o Our Best Length ever! maskari od Catrice-a kao što možete vidjeti iz naslova. Ukoliko ste kupile prošli broj Cosmopolitan časopisa, sigurno ju imate u svojoj kozmetičkoj torbici.

-Cijena: 9.35KM
-Količina: 7.5ml
-Što kaže Catrice: 'Za isražajne oči: zakrivljena četkica i teksture najlon vlakna osiguravaju efekt ultra dužine, definirajući svaku pojedinu trepavicu od korijena do vrha dajući prekrasan, prirodni volumen. Oftalmološki testirana.'
-Moje mišljenje: Ne slažem se sa stavkom 'ultra dužina' jer sam ja to najmanje dobila od ove maskare. Što se definiranja trepavica tiče, tu sam skroz zadovoljna. Zakrivljena četkica tome doprinosi. Ja ovu maskaru kombiniram najćešće sa još jednom (L'orealovom). Prvi sloj nanesem ovu da bih dobila na definiranosti trepavica a drugi sloj L'orealovu da bih dobila na dužini.
-Četkica: Zakrivljena, gumena, nije previše oštra niti gruba te fino razdvaja trepavice. Ja inače nisam baš ljubitelj zakrivljenih četkica, previše se umažem njima, ali s ovom nisam imala toliko problema. Valjda je to stvar navike.

-Postojanost: Nije baš nešto, nakon par sati lagano se počne topiti i završi na podočnjacima, ali mislim da kada je temperatura niža, takvih problema nema.
-Tekstura: Nije previše gusta, više je vodenasta, ali nikako nije ni prerijetka, ako razumijete šta želim reći. Iskreno, takav tip teksture mi se najviše sviđa. :)


-Ocjena: 4/5
4 zbog toga što nisam zadovoljna produžavanjem trepavica, a ostalo mi je sve OK.

Jeste li vi već isprobale ovu maskaru ? Hoćete li ?
I još bih vas na kraju zamolila da mi pišete šta biste voljele čitati na mom blogu, ili čega bi trebalo biti više a čega manje.

byee <3

Broj komentara: 7:

  1. Cetkica mi se jako svidja, volim takve....:)

    OdgovoriIzbriši
  2. DELUJE OBECAVAJUCE!!!!:)
    XOXO




    http://style-squared.blogspot.ca/

    OdgovoriIzbriši
  3. bas zanimljivo izgleda cetkica :)

    OdgovoriIzbriši
  4. Pa i je. Samo mi je trebalo malo vremena da se naviknem :D

    OdgovoriIzbriši
  5. cetkica je supet , ja imam slicnu =) pratim te =))

    http://obsessionwithfashion.blogspot.com/

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Hvala, od sad pratim i ja tebe xD
      Iskreno, imaš predivan blog, ne znam kako ga prije nisam otkrila :)

      Izbriši